Οι χρήστες της πλατφόρμας λογιστικής υποστήριξης KeepMyBooks έχουν τη δυνατότητα να μεταβιβάσουν εύκολα τα παραστατικά τους στην πλατφόρμα MyData της ΑΑΔΕ. Η μεταβίβαση των παραστατικών καθίσταται σταδιακά υποχρεωτική από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τι προσφέρει η πλατφόρμα KeepMyBooks;

Η πλατφόρμα KeepMyBooks προσφέρει online λογιστικές υπηρεσίες. Στην εποχή της ψηφιοποίησης αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για τους ελεύθερους επαγγελματίες (και ιδίως για τους δικηγόρους, μηχανικούς, γιατρούς καθώς και όσους χαρακτηρίζονται ως «μπλοκάκι»). Τα τιμολόγια πλέον μπορούν να εκδοθούν ψηφιακά και να αποσταλούν αυτόματα στον πελάτη. Ως χρήστης διατηρείτε ψηφιακό αρχείο τιμολογίων και εισπράξεων. Γίνεται ευκολότερη η διαχείριση των τιμολογίων, καθώς τα έχετε ταξινομημένα ανά πελάτη.  Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να έχετε εικόνα των εσόδων-εξόδων σας. Μέσω της πλατφόρμας υπάρχει άμεση επικοινωνία με τους συμβούλους του λογιστικού γραφείου Μπερμπέρογλου. Μπορείτε να έχετε λογιστική και φορολογική καθοδήγηση για την επιχείρησή σας από όπου κι αν βρίσκεστε.

Ως χρήστης της πλατφόρμας KeepMyBooks έχετε πρόσβαση στα εξής:

  • Online ενημέρωση των λογιστικών και φορολογικών του στοιχείων
  • Διατήρηση ψηφιακού αρχείου και αρχειοθέτηση πελατολογίου
  • Ηλεκτρονική Τιμολόγηση
  • Online αποστολή και παραλαβή εντύπων
  • Εξοικονόμηση χρόνου

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει το KeepMyBooks με την μεταβίβαση των παραστατικών στην πλατφόρμα MyData;

Η ΑΑΔΕ εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία (MyData) υποχρεωτικά από το φθινόπωρο για όλες τις επιχειρήσεις. Ανταποκρινόμενη σε αυτήν την ανάγκη η πλατφόρμα KeepMyBooks διευκολύνει τη διαδικασία μεταβίβασης παραστατικών στην πλατφόρμα MyData. Αν η επιχείρησή σας έχει τζίρο μικρότερο των 50.000€ και λιγότερα από 50 τιμολόγια ανά έτος, τότε το λογιστικό γραφείο Μπερμπέρογλου αναλαμβάνει τη μεταβίβαση των παραστατικών στα ηλεκτρονικά βιβλία της ΑΑΔΕ δια μέσου της πλατφόρμας KeepMyBooks. Το γραφείο μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει έχοντας ως σύμμαχο την υψηλή επιστημονική κατάρτιση, την έγκυρη συμβουλευτική υποστήριξη και τα 40 χρόνια εμπειρίας και συνέπειας.

Κάνε εγγραφή στο KeepMyBooks και απόλαυσε δωρεάν για ένα μήνα τα προνόμια που σου προσφέρει η online Λογιστική υποστήριξη.