Με αφετηρία την τεχνολογική ανάπτυξη που παρατηρείται έντονα την τελευταία δεκαετία, αναπτύσσεται ταχύρρυθμα το φαινόμενο της ψηφιοποίησης. Η χρονιά που διανύουμε αναμφισβήτητα αντιπροσωπεύει την προσαρμογή στη νέα αυτή πραγματικότητα. Γι’ αυτό το λόγο το λογιστικό γραφείο Μπερμπέρογλου έχει προβεί στην δημιουργία της online πλατφόρμας Keep My Books. Αποσκοπούμε να φέρουμε τους πελάτες μας σε άμεση επαφή με νέες ψηφιακές τεχνολογίες που θα διευκολύνουν την τήρηση των λογιστικών και φορολογικών τους υποχρεώσεων.

Με απλά λόγια, οι λογιστικές υπηρεσίες προσφέρονται πλέον και online.

Θέλοντας να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις, προσφέρουμε την πιο σύγχρονη online λογιστική υποστήριξη. Η ομάδα του γραφείου μας αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρηματιών σε συνδυασμό με τον περιορισμένο χρόνο που διαθέτουν και την ανάγκη για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εισάγει ένα καινοτόμο εργαλείο που φέρνει τον λογιστή στον χώρο σας άμεσα, διεκπεραιωτικά και αποτελεσματικά.

Πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες (και ιδίως δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί καθώς και όσοι χαρακτηρίζονται ως «μπλοκάκι») διατηρούν ακόμα χειρόγραφα τιμολόγια και δαπανούν χρόνο και χρήμα για την τήρηση των λογιστικών τους βιβλίων με τον παραδοσιακό τρόπο.

Μέσω του Keep My Books γίνεται ακόμα πιο άμεση η επικοινωνία με τους συμβούλους του γραφείου μας, η διαχείριση των τιμολογίων, η αποστολή και παραλαβή εντύπων. Ανά πάσα στιγμή ο πελάτης μπορεί να έχει εικόνα των εσοδών-εξόδων της επιχείρησης του. Πρόκειται για έναν ψηφιακό κόμβο όπου ο πελάτης μπορεί να εξυπηρετηθεί χωρίς καθυστέρηση. Μπορεί να απολαμβάνει την φορολογική και λογιστική καθοδήγηση της επιχείρησης του από όπου και αν βρίσκεται.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ΑΑΔΕ εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων. Αυτό το γεγονός δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Keep My Books. Μέσω της πλατφόρμας, δίνεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες να τιμολογήσουν και να αποστείλουν αυτόματα τα τιμολόγια στους πελάτες τους, διατηρώντας ένα ψηφιακό αρχείο τιμολογίων και εισπράξεων.

Τι προσφέρει το Keep My Books στον επαγγελματία?

  • Online ενημέρωση των λογιστικών και φορολογικών του στοιχείων
  • Διατήρηση ψηφιακού αρχείου και αρχειοθέτηση πελατολογίου
  • Ηλεκτρονική Τιμολόγηση
  • Online αποστολή και παραλαβή εντύπων
  • Εξοικονόμηση χρόνου

Προτεραιότητα για εμάς είναι ο πελάτης, και για αυτό προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε τις διαδικασίες. Το Keep My Books δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τους ελεύθερους επαγγελματίες και να ελαχιστοποιήσει τον χρόνο εξυπηρέτησης τους.  Θέλουμε η ενασχόληση κάθε επαγγελματία να είναι η δραστηριότητά του, χωρίς να αποσπάται από διαδικασίες που απαιτεί η φορολογική διοίκηση.

Η έμφαση που δίνουμε στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα καθορίζει την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά οι πελάτες μας. Τα νέα δεδομένα μας καλούν να δράσουμε άμεσα με φρέσκες ιδέες και καινοτόμα εργαλεία. Στοχεύοντας όπως πάντα σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε έχοντας ως σύμμαχο την υψηλή επιστημονική κατάρτιση, την έγκυρη συμβουλευτική υποστήριξη και τα 40 χρόνια εμπειρίας και συνέπειας.

Αν είσαι κι εσύ ελεύθερος επαγγελματίας ή εργαζόμενος με μπλοκάκι, κάνε εγγραφή στο Keep My Books. Απόλαυσε για ένα μήνα δωρεάν τα προνόμια που σου προσφέρει η online λογιστική υποστήριξη.

Στόχος μας, να έχετε πάντα και παντού δίπλα σας τον πιο ενημερωμένο online λογιστή και σύμβουλο.